SE VÅRA AKTUELLA REKRYTERINGAR

bild

Anna Arborelius

Det är människorna som gör skillnad! Och det sitter inte i hårdvaran – utbildning och erfarenheter – utan det sitter i mjukvaran – personlighet och värderingar. Ända sedan jag började arbeta med att hitta rätt person till rätt plats för över 15 år sedan har jag arbetat med just mjukvaran. Det är min övertygelse att får alla bara använda sina styrkor i sin roll och verka i en organisation där man delar värderingarna, då kommer också resultaten på nedersta raden.
Kontakt

bild

Linda Hedberg

Jag tror på människan som kraft. Och jag tror att människor kan göra skillnad. För att få företag att bli unika och i världsklass så måste vi utgå ifrån detta för att lyckas. Jag har arbetat med människan i fokus sen jag gick ut pedagoglinjen på Musik och Teaterhögskolan -98 och mitt fokusområde har varit kommunikationsträning både i grupp och individuellt. Jag brinner för att utveckla grupper, skapa större självinsikt hos varje individ, chef som medarbetare och skapa lönsamhet i företag genom att sätta personalen främst.
Kontakt

Coaching – Vi stärker varje länk i kedjan >

Det coachande förhållningssättet är här för att stanna. Empirisk forskning visar gång efter annan att vi ger mer energi och känner mer motivation när vi får ta egna beslut. När vi själva kommer på vad vi ska göra kan vi försätta berg!

Allies People kan stödja er genom hela anställningscykeln som börjar vid att attrahera anställda och slutar i ambassadörsskap. De som lever efter organisationens värderingar ska uppmuntras, ges mer ansvar och bli stärkta i sitt självförtroende och till slut bli goda ambassadörer för organisationen. Om en anställd av någon anledning inte vill arbeta i enlighet med organisationens värderingar så ska individen på ömsesidiga och värdiga grunder coachas i en annan riktning.

Vi skräddarsyr coachingprogram som tar hänsyn både till individ och grupp!