SE VÅRA AKTUELLA REKRYTERINGAR

bild

Anna Arborelius

Det är människorna som gör skillnad! Och det sitter inte i hårdvaran – utbildning och erfarenheter – utan det sitter i mjukvaran – personlighet och värderingar. Ända sedan jag började arbeta med att hitta rätt person till rätt plats för över 15 år sedan har jag arbetat med just mjukvaran. Det är min övertygelse att får alla bara använda sina styrkor i sin roll och verka i en organisation där man delar värderingarna, då kommer också resultaten på nedersta raden.
Kontakt

bild

Linda Hedberg

Jag tror på människan som kraft. Och jag tror att människor kan göra skillnad. För att få företag att bli unika och i världsklass så måste vi utgå ifrån detta för att lyckas. Jag har arbetat med människan i fokus sen jag gick ut pedagoglinjen på Musik och Teaterhögskolan -98 och mitt fokusområde har varit kommunikationsträning både i grupp och individuellt. Jag brinner för att utveckla grupper, skapa större självinsikt hos varje individ, chef som medarbetare och skapa lönsamhet i företag genom att sätta personalen främst.
Kontakt

OM ALLIES

Företagets varumärke och bärande idé är idag nyckeln till lojala kunder och bra affärer. Att företaget lyckas identifiera och leverera på varumärkets löfte genom hela verksamheten är av stor strategisk vikt. Allies-gruppen hjälper organisationer att stärka sin verksamhet utifrån varumärket som motor. För det ändamålet har Allies skapat en grupp med olika kompetenser som utifrån ett holistiskt synsätt stöttar bolagen att vässa sin verksamhet och affär. De fyra kompetenserna i Allies är Insight, Strategy, Responsibility och People.

Läs mer på