SE VÅRA AKTUELLA REKRYTERINGAR

bild

Anna Arborelius

Det är människorna som gör skillnad! Och det sitter inte i hårdvaran – utbildning och erfarenheter – utan det sitter i mjukvaran – personlighet och värderingar. Ända sedan jag började arbeta med att hitta rätt person till rätt plats för över 15 år sedan har jag arbetat med just mjukvaran. Det är min övertygelse att får alla bara använda sina styrkor i sin roll och verka i en organisation där man delar värderingarna, då kommer också resultaten på nedersta raden.
Kontakt

bild

Linda Hedberg

Jag tror på människan som kraft. Och jag tror att människor kan göra skillnad. För att få företag att bli unika och i världsklass så måste vi utgå ifrån detta för att lyckas. Jag har arbetat med människan i fokus sen jag gick ut pedagoglinjen på Musik och Teaterhögskolan -98 och mitt fokusområde har varit kommunikationsträning både i grupp och individuellt. Jag brinner för att utveckla grupper, skapa större självinsikt hos varje individ, chef som medarbetare och skapa lönsamhet i företag genom att sätta personalen främst.
Kontakt

Exempel från verkligheten:

Virgin är ett intressant exempel på en värderingsstyrd koncern. De anställer människor i första hand efter värderingsgemenskap, kompetens är alltid underordnat. Ändå har de en lönsamhet och en kundnöjdhet som är beundransvärd. Inga varumärken kan mäta sig med den bredd på företag i olika branscher som just Virgin. Och en viktig anledning till det är just deras trohet mot sina värderingar. Samma värderingar (Innovation, Fun, Brilliant Customer Service, Competitive Challenge och Value for Money) gäller för alla deras bolag. Genom att bli specialister på att leverera dessa värderingar kan de snabbt starta upp nya verksamheter i de branscher där en aktör med dessa värderingar saknas.