SE VÅRA AKTUELLA REKRYTERINGAR

bild

Anna Arborelius

Det är människorna som gör skillnad! Och det sitter inte i hårdvaran – utbildning och erfarenheter – utan det sitter i mjukvaran – personlighet och värderingar. Ända sedan jag började arbeta med att hitta rätt person till rätt plats för över 15 år sedan har jag arbetat med just mjukvaran. Det är min övertygelse att får alla bara använda sina styrkor i sin roll och verka i en organisation där man delar värderingarna, då kommer också resultaten på nedersta raden.
Kontakt

bild

Linda Hedberg

Jag tror på människan som kraft. Och jag tror att människor kan göra skillnad. För att få företag att bli unika och i världsklass så måste vi utgå ifrån detta för att lyckas. Jag har arbetat med människan i fokus sen jag gick ut pedagoglinjen på Musik och Teaterhögskolan -98 och mitt fokusområde har varit kommunikationsträning både i grupp och individuellt. Jag brinner för att utveckla grupper, skapa större självinsikt hos varje individ, chef som medarbetare och skapa lönsamhet i företag genom att sätta personalen främst.
Kontakt

REKRYTERING – Många anställer på CV och skiljs åt på grund av värderingar >

Vid rekrytering är det viktigt att också tänka organisationens varumärke. Det är människorna i organisationen som ger värde åt varumärket och som med tiden också blir dess ambassadörer. Därför vill vi förstå på vilka värderingar som varumärke och organisation vilar på. Utifrån dessa värderingar hjälper vi er att hitta rätt medarbetare.

Vi kan erbjuda hela eller delar av en rekryteringsprocess och skräddarsy metod och process efter era behov. Annonserad rekrytering ger möjlighet att på en öppen marknad attrahera en bredare målgrupp medan en search kan passa när det är en mer begränsad målgrupp. Gemensamt för alla våra processer är att vi alltid gör en djupare analys av personlighet, värderingar och motivation hos slutkandidaterna för att hitta rätt medarbetare till er.

Allies People vill också stödja er vid interna rekryteringar. Vår övertygelse är att verksamheten gynnas av att först ta vara på de människor som redan finns i organisationen. Vi hjälper till att matcha era medarbetare mot rätt befattning.