SE VÅRA AKTUELLA REKRYTERINGAR

bild

Anna Arborelius

Det är människorna som gör skillnad! Och det sitter inte i hårdvaran – utbildning och erfarenheter – utan det sitter i mjukvaran – personlighet och värderingar. Ända sedan jag började arbeta med att hitta rätt person till rätt plats för över 15 år sedan har jag arbetat med just mjukvaran. Det är min övertygelse att får alla bara använda sina styrkor i sin roll och verka i en organisation där man delar värderingarna, då kommer också resultaten på nedersta raden.
Kontakt

bild

Linda Hedberg

Jag tror på människan som kraft. Och jag tror att människor kan göra skillnad. För att få företag att bli unika och i världsklass så måste vi utgå ifrån detta för att lyckas. Jag har arbetat med människan i fokus sen jag gick ut pedagoglinjen på Musik och Teaterhögskolan -98 och mitt fokusområde har varit kommunikationsträning både i grupp och individuellt. Jag brinner för att utveckla grupper, skapa större självinsikt hos varje individ, chef som medarbetare och skapa lönsamhet i företag genom att sätta personalen främst.
Kontakt

BEATA PONTÉN

Jag är en envis själ. Men jag vill gott. Jag tror att alla kan göra skillnad, det behövs bara lite jävlar anamma. Mitt mål är att så många som möjligt ska vara engagerade och lite nykära i sitt varumärke. Jag sett det hända så många gånger och dessutom med ett positivt utslag på nedersta raden. Jag tror att de flesta bolag har en viktig uppgift att fylla i samhället. Det gäller bara att lista ut vilken, och hur det är kopplat till affären. Lite god vilja och envishet kan flytta berg.
Kontakt