SE VÅRA AKTUELLA REKRYTERINGAR

bild

Anna Arborelius

Det är människorna som gör skillnad! Och det sitter inte i hårdvaran – utbildning och erfarenheter – utan det sitter i mjukvaran – personlighet och värderingar. Ända sedan jag började arbeta med att hitta rätt person till rätt plats för över 15 år sedan har jag arbetat med just mjukvaran. Det är min övertygelse att får alla bara använda sina styrkor i sin roll och verka i en organisation där man delar värderingarna, då kommer också resultaten på nedersta raden.
Kontakt

bild

Linda Hedberg

Jag tror på människan som kraft. Och jag tror att människor kan göra skillnad. För att få företag att bli unika och i världsklass så måste vi utgå ifrån detta för att lyckas. Jag har arbetat med människan i fokus sen jag gick ut pedagoglinjen på Musik och Teaterhögskolan -98 och mitt fokusområde har varit kommunikationsträning både i grupp och individuellt. Jag brinner för att utveckla grupper, skapa större självinsikt hos varje individ, chef som medarbetare och skapa lönsamhet i företag genom att sätta personalen främst.
Kontakt

ALLA HAR EN PLATS – vi hjälper till med vem och var >

Vi vet att alla har en plats! När vi får använda våra styrkor och kompetenser i en organisation där vi delar värderingar kommer också framgång för både individ och organisation. Vi hjälper er med:

  • – Internurval
  • – Traineeurval med work-shops
  • – Chefsbedömning
  • – Potentialbedömning

Vi använder flera olika personlighetstester, IQ- och EQ-tester tillsammans med vår egen metod hjulet® och strukturerade djupintervjuer.